המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפסטה בהרבה מים עם מלח. 2 מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים שום. כשהשום מעלה מעט ריח מוסיפים את הקישואים והשאטה ומערבבים. מטגנים-מערבבים עד שהקישואים מוכנים אך עדיין פריכים, כ-5 דקות. מניחים בצד עד שהפסטה מוכנה. 3 מערבבים את הקישואים עם הפסטה, מוסיפים את גרידת הלימון והמיץ, טועמים ומתקנים תיבול. לפני ההגשה יוצקים מעל מעט שמן זית טרי. מגישים עם גבינת פרמזן/קשקבל מגוררת, אם יש.
>> הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|