1 מבשלים את הפסטה בהרבה מים עם מלח.
2 מכינים את הרוטב: מחממים שמן זית במחבת ומוסיפים שום. כשהשום מעלה מעט ריח מוסיפים את הקישואים והשאטה ומערבבים. מטגנים-מערבבים עד שהקישואים מוכנים אך עדיין פריכים, כ-5 דקות. מניחים בצד עד שהפסטה מוכנה.
3 מערבבים את הקישואים עם הפסטה, מוסיפים את גרידת הלימון והמיץ, טועמים ומתקנים תיבול. לפני ההגשה יוצקים מעל מעט שמן זית טרי. מגישים עם גבינת פרמזן/קשקבל מגוררת, אם יש.
>> הכנתם? ספרו לנו איך יצא!