פוקצ'ה גבינה ותאנים עם טריקמסתבר שבשביל מאפה טעים ברמת הפוקצ'ה לא באמת חייבים להתפיח בצק שמרים - אפשר בכיף להרכיב את התוספות על בצק מלאווח שנשאר במקפיא. התוצאה - זהב
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
העונה של הפרי המקסים הזה, שיש לו צבעים משגעים וטעם עמוק ומתוק, עוד לא נגמרה, ולכם יש עדיין הזדמנות ליהנות ממאפה טעים שמצריך בסך הכל חמש דקות עבודה – ולתנור. אם אתם רוצים, אתם מוזמנים להוסיף עוד גבינות ועוד ירקות לפי טעמכם. המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 בתבנית אפייה עם נייר אפייה מניחים את בצק המלאווח. 2 מפוררים את הגבינה והבצל מעל, מניחים את התאנים והטימין ומזליפים מעט שמן זית. 3 מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ל-12-15 דקות, עד שהמאפה זהוב. * המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |