1 מרכיבים את הכריך - מניחים את הצ'דר והמוצרלה בין 2 פרוסות הלחם ובינתיים, מלהיטים מחבת על האש.
2 מערבבים את תערובת החמאה עם השום הטחון והפרמזן ומברישים על צד חיצוני אחד של כריך (שימו לב להשתמש רק בחצי מהתערובת בשלב הזה, כי בהמשך מברישים גם את הצד השני של כל כריך). מנמיכים את האש ומניחים את הכריכים על המחבת (אין צורך לשמן את המחבת).
טוסט עם טוויסט - המצרכים | צילום:
ניצן לנגר, mako אוכל
3 מטגנים עד הזהבה, בערך 2-3 דקות, כשלסירוגין לוחצים את הכריך אל המחבת.
4 מורחים גם את הצד העליון של כל כריך בתערובת החמאה, והופכים. מטגנים עד הזהבה, מורידים מהאש, חוצים ומגישים. בתאבון.
טוסט עם טוויסט | צילום:
ניצן לנגר, mako אוכל
* אפשר להוסיף לתערובת החמאה גם פטרוזיליה קצוצה או כל עשב תיבול אחר.