1 מחממים תנור לחום של 190 מעלות.
2 מניחים את החמאה בתוך מחבת המתאימה לתנור (ללא ידית פלסטיק), או בתבנית מרובעות בגודל 20 על 20 ס"מ. מניחים על אש בינונית ומבשלים את החמאה (שתימס תוך כדי התהליך) כ-2 דקות. הפעולה הזאת תיתן ללחם מעטפת פריכה.
3 מערבבים את המרכיבים היבשים ובקערה נפרדת מערבבים את הרוויון עם הביצה. מערבבים את הריוויון והביצה אל תוך הקערה עם החומרים היבשים, ומערבבים רק עד שהתערובת מתאחדת.
4 מעבירים את הבלילה אל התבנית או המחבת עם החמאה המומסת ומישרים את פניה. אופים 30 דקות עד שהחלק העליון מזהיב, צדדי הלחם מתחילים להיפרד מהתבנית וקיסם הננעץ במרכז התבנית יוצא נקי. מגישים חם או חמים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
(מקור המתכון)