המצרכים :
אופן ההכנה:1 מגרדים את הדלעת והבטטה בפומפייה או בדיסקית המתאימה במעבד מזון. 2 מחממים מעט שמן זית ומאדים את השום. מוסיפים את הבטטה והדלעת ומאדים כחצי דקה. 3 מוסיפים את הפלפל החריף ואת הסלרי ומערבבים היטב. מוסיפים את הגזר הגמדי ומוזגים מים עד לכיסוי. 4 מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים והלימון. מערבבים מדי פעם. 5 לאחר כ-10 דקות מוסיפים את הקוואקר לסיר ומכבים את האש. משאירים את הסיר מכוסה 15 דקות לפחות, עד שכל הנוזלים נספגים. 6 מגישים קר לצד כל ארוחה, כמטבל או על טוסטונים קטנים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! בקרו בבלוג של מאירקוקבוק - ביסטייל |