ארוחה בחצי שעה: קציצות טופו ובורגולאנחנו מתים על קציצות, אבל מה לעשות שלפעמים, בעיקר בין ארוחת חג אחת לשנייה, הבטן מתחננת למשהו יותר קליל. הפתרון: קציצות צמחוניות של בורגול עם בצל ירוק ונענע, שלא יכבידו עליכם יותר מדי לפני החג הבא
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
עלות: כ-30 שקלים המצרכים :
אופן ההכנה:1 משרים את הבורגול כ-10 דקות במים, מסננים וסוחטים היטב.
2 מערבבים היטב את כל המצרכים בקערה.
3 יוצרים קציצות ומטגנים כ-2 דקות מכל צד עד שהן מזהיבות.
* המוצרים באדיבות עדן טבע מרקט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> בשבוע שעבר הכנו כנפי עוף ברוטב ברביקיו |