1 הכריך: במחבת מחממים יחד את החמאה, הסוכר והתימין. מוסיפים את התפוחים ומקרמלים.
2 משמנים את הלחמנייה וקולים אותה קלות. מקלפים מהקליפה עיגול קממבר בעובי של כסנטימטר מהקליפה. מניחים את הקממבר על הלחמנייה וקולים קלות בגריל.
3 הסלט: בקערה מערבבים את הנבטים יחד. קולפים את הקולרבי וחותכים לגפרורים. מוסיפים שמן זית, חומץ בלסמי, מלח ופלפל.
4 השומר: מבשלים בסיר שומר, כשהוא מתרכך, פורסים לשמיניות וקולים עם חמאה בתנור.
מתכוני התכנית מובאים כאן כפי שסופקו למערכת אוכל טוב על ידי המתמודדים.