המצרכים (4 מנות):לניוקי:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מרפדים תבנית אפייה במלח גס, מסדרים את תפוחי האדמה ואופים שעה ב-220 מעלות. מרוקנים את תוכנם וסופגים את עודפי הנוזלים בנייר סופג. מעבירים לקערה. 2 שוקלים את תפוחי האדמה ומחלקים את המשקל ל-4 – זו כמות הקמח שצריך להוסיף. מוסיפים חלמון ביצה על כל חצי קילו של תפוחי אדמה ומערבבים בעדינות. 3 יוצרים גליל בעובי הרצוי וחותכים לריבועים. 4 חותכים את העגבניות לארבע ומטגנים בשמן זית יחד עם השום, המרווה והמלח. ממשיכים לטגן עד שכל הנוזלים מתאדים. 5 מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול ומכניסים את הניוקי. כשהניוקי צפים מוציאים אותם לרוטב. 6 מגישים עם פרמזן. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|