המצרכים (4 מנות):לסלט
לרוטב:
אופן ההכנה:1 הפסטה: מבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים, שוטפים במים, מערבבים עם מעט שמן זית למניעת הידבקות ומניחים בצד לקירור. 2 הרוטב: מכניסים את המרכיבים לצנצנת קטנה ומנערים היטב לקבלת רוטב אחיד. 3 הסלט: מערבבים בקערה את הגבינה הצפתית ביחד עם שאר המצרכים לסלט. יוצקים מעל את הרוטב, מערבבים היטב, טועמים ומתקנים תיבול לפי הצורך. >> בורקס מלוואח וגבינות שיפיל אתכם מהכיסא
הכנתם? ספרו לנו איך יצא |