המצרכים (4 מנות):
ליוגורט נענע:
אופן ההכנה:1 מתחילים עם הרוטב: מערבבים את כל המרכיבים ביחד ומעבירים לקירור. 2 טוחנים את הסלקים במעבד מזון למחית חלקה. 3 מחממים שמן זית בסיר קטן ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים כ-4 דקות. מוסיפים את החיטה, המלח והפלפל ומערבבים. 4 מוסיפים כמעט את כל כמות המים ומערבבים. מבשלים עד שהחיטה מתרככת וכל המים נספגים (לא בטוח שתצטרכו את כל כמות המים). * אם אין חיטה לבישול מהיר אפשר להשתמש בחיטה רגילה. במקרה כזה יש להוסיף יותר מים ולבשל יותר זמן (ככתוב בהוראות שעל האריזה). 5 כשהחיטה מוכנה מערבבים פנימה את מחית הסלק. מורידים מהאש ומגישים עם היוגורט. >> בשבוע שעבר הכנו סלט בורגול עם פלפלים קלויים>> והנה הסבר מלומד על חמוצים יפניים |