1 מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו.
2 חוצים את תפוחי האדמה ובעזרת סכין חורצים את החלק הפנימי לאורך ולרוחב.
לבלוג של ענת אלישע
ולאינסטגרם שלה
תפוחי אדמה בתבנית | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
תפוחי אדמה פסיכיים בתנור | צילום:
ענת אלישע, mako אוכל
3 מערבבים בקערה את כל מרכיבי התיבול.
4 מורחים על כל שטח התבנית שלושה רבעים מתערובת התבלינים.
5 מסדרים את תפוחי האדמה כך שהקליפה פונה למעלה, ומברישים ביתרת תערובת התיבול.
6 צולים 45 דקות או עד הזהבה עמוקה והתרככות מלאה.