"גפילטע פיש" טבעוניהגרסא הטבעונית למנת הדג המסורתית - ללא מוצרים מן החי, עם הטעם והמרקם המושלמים
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):לקציצות:
לקישוט:
לחזרת:
אופן ההכנה:1 טוחנים את כל חומרי הקציצות במעבד מזון עד לקבלת תערובת אחידה. מעבירים למקרר לשעה. יוצרים מהתערובת קציצות ומקשטים בפרוסות גזר. 2 מכינים את החזרת: טוחנים את כל החומרים במעבד מזון עד לקבלת ממרח אחיד. מגישים עם הקציצות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! • המתכון באדיבות ברפוד - המרכז לחיים בריאים, חובבי ציון 52, תל אביב, טלפון: 077-9009999 |