המצרכים (6 מנות):מרכיבים:
לסלט:
לרוטב:
להגשה:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-230 מעלות. מניחים את הבטטות שלמות ולא מקולפות על תבנית, וצולים בתנור במשך כ-40 דקות עד שהן רכות לחלוטין. מצננים ומקלפים. 2 הסלט: בקערה מערבבים את כל העשבים ביחד עם הצנון והבורגול. 3 הרוטב: מערבבים יחד את כל המרכיבים לרוטב אחיד. 4 מוסיפים לקערת הסלט את הרוטב. 5 ההגשה: מניחים בצלחות אישיות את הבטטה על הצלחת כמצע, מזלפים טחינה, ומניחים כמות נדיבה מהסלט במרכז הצלחת. * המתכון באדיבות bariba, מטבח מודרני ובריא בנמל תל אביב. >> איך מרדדים בצק בלי לעשות בלגן?>> מתוקים שלי: עוגיות שוקולד לבן ופקאן |