1 מערבבים בקערת המיקסר את הקמח, השמרים והמים ולשים במהירות בינונית כ-8 דקות. עוצרים את פעולת המיקסר ומורידים את שאריות הבצק מוו הלישה ומדופנות הקערה. מוסיפים את שמן הזית והמלח ולשים עוד 5 דקות, עד שמתקבל בצק אחיד וחלק.
2 מרססים בספריי שמן זית את הבצק ואת דופנות הקערה, מכסים בניילון נצמד ומתפיחים כשעה (בחורף קצת יותר).
3 מחממים תנור ל-270 מעלות (או לחום המקסימלי האפשרי).
5 מחליקים בעדינות רבה את הבצק התפוח על משטח מקומח מבלי להוציא ממנו אוויר. מחלקים את הבצק ל-20 כדורים שווים בגודלם ומסדרים על תבנית מקומחת. מפזרים מעט קמח, מכסים בניילון או במגבת ומתפיחים 20 דקות.
6 פותחים כל כדור בצק על משטח מקומח בעזרת האצבעות, ומטמיעים פנימה זיתים. מושחים במעט חמאה מומסת ומפזרים מעט תימין ואורגנו ואת הגבינות בנדיבות.
7 מורידים את טמפרטורת התנור ל-250 מעלות, ואופים כ-15 דקות או עד שהלחמניות משחימות יפה.