המצרכים :
למלית:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 פורסים את החצילים לאורך לפרוסות דקות, מברישים בשמן זית וצורבים על מחבת פסים חמה לכמה דקות מכל צד. לחלופין, מסדרים את הפרוסות על תבנית מרופדת נייר אפייה וצולים ב-200 מעלות. 2 מערבבים את כל מרכיבי המלית. 3 לוקחים כף מהמלית ומניחים בקצה של כל פרוסת חציל. מגלגלים לצורת גליל, כך שהקצוות יישארו פתוחים. 4 משמנים תבנית אפייה בשמן זית ומסדרים את גלילות החציל. 5 מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב, שופכים על החצילים ואופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות. 6 מגררים עוד קצת פרמזן, ומגישים. לבלוג של אינס שילת ואפיק - תיק אוכל >> לעוד מתכונים טעימים, מטוגנים ופשוטים להכנה >> הנה גלילות החצילים הבשריות של נוף |