1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. בינתיים מפשירים וקוצצים את התרד.
2 מערבבים בקערה את הגבינות, התרד, הביצה ובזיליקום, ומתבלים במלח ופלפל.
3 כשהפסטה מוכנה מסננים אותה ושוטפים במים קרים.
4 ממלאים את הקונכיות בתערובת הגבינות - אפשר בעזרת כפית ואפשר בשק זילוף.
המילוי. הכי כיף לזלף | צילום:
שרית נובק - מיס פטל, mako אוכל
5 אם אין רוטב עגבניות מוכן, מכינים רוטב: מכניסים את כל המרכיבים לקלחת, מביאים לרתיחה, מורידים את האש לנמוכה ביותר ומבשלים כ-10 דקות.
6 מסדרים את הקונכיות הממולאות בתבנית, שופכים מלמעלה רוטב עגבניות ומפזרים מעט מוצרלה מגורדת. אופים ב-170 מעלות כ-20 דקות.
>> בשבוע שעבר הכנו מגדל של תפוחי אדמה