מסייר - חמוצים טריפוליטאיים מהיריםאנחנו חובבים גדולים של נשנוש מול הטלוויזיה (וגם בכל מצב אחר), אבל אם אנחנו כבר מנשנשים - אנחנו תמיד מעדיפים שזה יהיה משהו גם בריא וגם טעים (רק בריא לא יספק אותנו). ואז הכרנו את החמוצים הטריפוליטאיים
מעדניות טנא
| mako אוכל
| פורסם 30/01/25 14:51
![]()
צילום: חיים יוסף, יחסי ציבור
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 קולפים את הירקות שצריכים קילוף וחותכים לרצועות או פרוסות דקות. מעבירים לקערה גדולה. 2 מוסיפים את המלח, מיץ הלימון, הסוכר והחומץ (והשמן אם רוצים). מערבבים היטב כך שהתיבול יגיע לכל חתיכות הירק. 3 השריה: נותנים לירקות לעמוד לפחות שעה במקרר, כדי לספוג את הטעמים. אפשר גם להשאיר לילה במקרר לקבלת טעם עשיר יותר. 4 מגישים קר לצד מנות עיקריות או כנשנוש בריא. המתכון באדיבות מעדניות טנא. סשה ארגוב 23, רעננה | גשר העץ 3, א.ת עמק חפר. להזמנות
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|