פיצה מבצק ללא שמריםאם היינו אומרים לכם שאתם לא צריכים לחכות לשליח או שהבצק יתפח, אלא יכולים בפחות מ-40 דקות לנגוס בפיצה עסיסית תוצרת בית, לא הייתם הולכים על זה? אז הנה, אנחנו אומרים לכם
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
תראו לי בן אדם אחד שלא היה שמח לגלות את האופציה להכין פיצה בבית בלי להתפיח בצקים ובלי יותר מידי בלגאן. את המתכון הפשוט הזה כדאי לשמור ליום גשום, כזה שאי אפשר לצאת בו מהבית ומחפשים מה לעשות עם הילדים.
המצרכים (7 מנות):
לבצק:
לרוטב:
אופן ההכנה:1 מתחילים ברוטב: מטגנים את הבצל עד שהוא זהוב. מוסיפים את העגבניות ורבע כוס מים חמים, מערבבים, מתבלים ומבשלים על להבה נמוכה 10 דקות. 2 במיקסר מערבבים את כל המצרכים לבצק עד שהוא מתאחד. מקמחים משטח עבודה ומעבדים את הבצק כשתי דקות נוספות. 3 יוצרים עיגול ומרדדים לגודל של פיצה. מניחים על תבנית עם נייר אפייה, יוצקים את הרוטב מעל בעזרת מצקת בתנועה מעגלית ומפזרים את הגבינה בצורה אחידה. אפשר להוסיף מעל כל תוספת שרוצים. 4 אופים בחום של 200 מעלות כ-17-20 דקות עד שזהוב. >> בשבוע שעבר הכנו מרק מיסו |