1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
2 מערבבים בקערה את הביצים, החלב והשמן. בקערה נפרדת מערבבים את שני סוגי הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח.
3 מוסיפים לתערובת הביצים, החלב והשמן את תערובת הקמח, את הקישואים המגוררים ואת הבזיליקום/אורגנו. מערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה ולא יותר. מעבירים לתבנית מאפינס משומנת היטב, או מרופדת במנז'טים.
4 אופים כ-20 דקות עד שקיסם שננעץ במאפינס יוצא עם פירורים לחים. מחכים כמה דקות, מחלצים מהתבנית ומגישים.
* הצעה לשדרוג: מגררים לתוך התערובת 100 גרם גבינה בולגרית.