1 מחממים תנור לחום של 220 מעלות.
2 מפזרים את המלח בשכבה אחידה על תבנית אפייה, ומסדרים עליו את כל הירקות כשקליפתם פונה כלפי מטה.
3 מזלפים מעט שמן זית מעל הירקות (או מורחים במברשת). לוקחים מעט מהמלח שבתבנית ומפזרים אותו בעדינות על הירקות.
4 צולים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות כ-25 דקות, עד שהירקות מזהיבים.
5 מצננים מעט, מזלפים עוד מעט שמן זית וכמה טיפות מיץ לימון, אם רוצים, ומגישים.
>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות חמאה מיוחדות במינן
>> הכי ממכר שיש: עוגיות קעקע מתוקות ומלוחות