פטריות בגריל ברוטב שמנת, יין לבן ותימיןשלושה סוגים של פטריות ורוטב אחד שמיימי במנה צמחונית ועשירה בטעמים
צילום: יחסי ציבור
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מניחים את הפטריות בקערת ערבוב ובוזקים מעל שמן קנולה, מתבלים במלח ופלפל וצולים בגריל. 2 מחממים במחבת מעט חמאה ומוסיפים את הפטריות הצלויות. מתבלים בתימין, מלח ופלפל וממשיכים בטיגון 2-3 דקות. 3 מוסיפים את היין הלבן ובוזקים פנימה את השמנת עד הגעה לרתיחה. 4 לאחר כ-3 דקות (כשהרוטב מצטמצם ונהיה סמיך) מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה. מגישים חם.
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
| המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|