1 בקערה קטנה טורפים את הביצים ומתבלים אותן בפלפל לבן וכפית שמן קנולה.
2 מחממים ווק, מוסיפים שמן ומכינים חביתה רכה. כשהחביתה מוכנה מוציאים אותה ומניחים בצד.
3 מוסיפים שמן לווק, ברגע שהשמן מעלה עשן מוסיפים ג'ינג'ר, שום, כוסברה וצ'ילי, ומטגנים קלות עד להזהבה כחצי דקה.
4 מוסיפים לווק את האורז וממשיכים לערבב כ-3 דקות תוך כדי הפרדת האורז.
5 מוסיפים לווק אפונת גינה ומקפיצים כדקה.
מפרקים את החביתה בעזרת הכפות | צילום:
אמיר מנחם, mako אוכל
6 מתבלים בסויה ופלפל לבן ומערבבים כ-3 דקות עד שהאורז מתחמם היטב. מוסיפים את החביתה שהכנו ומפרידים אותה לחתיכות בעזרת כפות הווק.
7 מכבים את האש, מוסיפים את השקדים הקלויים והבצל הירוק, מערבבים ומגישים.