1 מחממים את התנור ל-180 מעלות. אופים את הבטטות ללא שמן כ-25 דקות, עד שהן רכות. מצננים.
2 מבשלים את הנודלס על פי הוראות היצרן, עד שהן נגיסות אך לא רכות מדי. מסננים ושוטפים במים לצינון.
3 טורפים את הביצים בקערה גדולה. פותחים את הבטטות ומגרדים את בשרן לתוך בלילת הביצים. מועכים עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
4 מוסיפים לתערובת את השמן, הסילאן והמים ומערבבים. מוסיפים את הנודלס, הקמח, התבלינים והצימוקים ומערבבים היטב.
5 יוצקים את התערובת לתבנית משומנת ואופים 30-25 דקות, עד שהתערובת מתייצבת וחלקה העליון משחים. מצננים מעט ופורסים.
המתכון מתוך הספר החדש "פשוט לגדל בריא" בהוצאת מודן, 108 שקלים.