1 מחממים תנור ל- 175 מעלות.
2 מערבבים בקערה את פירורי הלחם, 2 כפות גבינת פרמזן, 2 כפות חמאה מומסת וחצי כפית תערובת תבלינים איטלקית.
3 חותכים את הברוקולי והכרובית לחתיכות קטנות (בגודל ביס).
4 ממיסים במחבת גדולה 2 כפות חמאה בחום בינוני, מוסיפים בצל ומערבבים במשך 5 דקות או עד שהבצל מתרכך. מוסיפים את הקמח ויתרת התערובת האיטלקית, אבקת שום ופלפל.
5 מוסיפים חלב ומביאים את התערובת לרתיחה. מוסיפים את גבינת השמנת ויתרת גבינת הפרמזן. ממשיכים לבשל עד שהגבינה נמסה לחלוטין .
6 מוסיפים את הירקות ומערבבים בעדינות עד לכיסוי מושלם.
7 מעבירים את כל התערובת לתבנית אפייה ומפזרים את תערובת פירורי הלחם מעל.
8 מכניסים לתנור ואופים במשך 40 דקות עד שהירקות מוכנים ופירורי הלחם משחימים.