המצרכים (4 מנות):לבצק:
לטופינג:
אופן ההכנה:1 בקערת מיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים, מים, מלח, זעתר, שמן זית וסילאן ולשים במשך 10-12 דקות במהירות נמוכה-בינונית, עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק. 2 מכסים את הקערה ומתפיחים את הבצק במשך כשעה או עד שהוא מכפיל את נפחו. 3 מעבירים את הבצק למשטח עבודה משומן קלות ומחלקים ל-4 חלקים שווים. 4 יוצרים מכל חלק צורה מאורכת ומניחים על תבניות מרופדות בנייר אפייה. 5 מברישים את החלק העליון של הבצק בשמן זית ומפזרים זעתר. 6 מתפיחים כ-15-30 דקות בטמפרטורת החדר, ובינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות. 7 אופים את הפוקצ'ות במשך 10-15 דקות או עד שהן זהובות וריחניות. 8 מוציאים מהתנור, מברישים מיד בעוד קצת שמן זית ומגישים חם. לאתר של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר למדנו מארז קומרובסקי להכין אמפנדה ענקית ומושלמת |