לא אוהב אוהב
תודה שהצבעת!
1 מחממים היטב סיר רחב ומוסיפים לו את שמן הזית.
2 מוסיפים את הבצל ומטגנים כ-2 דקות, תוך כדי ערבוב.
3 מוסיפים את קליפת הלימון, הפילטים, המיץ והסומאק, ומערבבים. מנמיכים ללהבה נמוכה-בינונית ומאדים עד לריכוך.
4 מוסיפים את גרגירי החומוס ומערבבים היטב. מוסיפים את המים והמלח בהדרגה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-10 דקות.
5 מכבים את האש, מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים, מערבבים היטב ומגישים.
>> בשבוע שעבר הכנו תבשיל ירקות וחומוס בפסטו-קארי וחלב קוקוס
>> הנה מלא מתכונים לראש השנה
פתח הכל סגור הכל