המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את רצועות הסויה בסיר קטן עם חצי מכמות היין, עד שכל הנוזלים מתאדים. 2 מחממים חצי מכמות השמן בסיר רחב ושטוח וצורבים את רצועות הסויה עד שהן משחימות יפה. מוסיפים את קוביות הגזר, הבצל, הסלרי, הפטריות, השום, הרוזמרין, התבלינים ויתר השמן, וממשיכים לטגן בחום גבוה עד שהכל משחים יפה. 3 מוסיפים לסיר את כוס היין הנוספת, המים והסילאן, מגרדים את תחתית הסיר מכל המשקעים וממשיכים לבשל עד לצמצום והסמכת הנוזלים. 4 מפזרים מעל התבשיל את טבעות הבצל הירוק, ומגישים. מומלץ להגיש לצד אורז או תפוחי אדמה אפויים. המנה היא חלק מהתפריט הטבעוני החדש של רשת קפה לנדוור. |