תבשיל בורגול בסיסיאיך בתבשיל כל כך בסיסי יכולים להיות כל כך הרבה טעמים? גם אנחנו שאלנו את עצמנו, אבל מתברר שיכולים, ובעיקר - שמדובר בתוספת פשוט מעולה לכל מנה בשרית. הטבעונים מוזמנים לחגוג על התבשיל הזה עם טחינה וירקות
צילום: ענת אלישע, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים את השמן בסיר ומוסיפים את הבצל והשום. מטגנים 5 דקות. 2 מוסיפים את כל הירקות הקצוצים בזה אחר זה ומטגנים עוד 5-6 דקות. מוסיפים תבלינים, לימון כבוש ובורגול ומערבבים היטב. 3 יוצקים כשתיים ורבע כוסות מים רותחים, מערבבים, מכסים את הסיר ומנמיכים להבה. מבשלים 10-12 דקות. וכאן יש מתכונים לחנוכה בתיאבון! |