סלט עדשים שחורות, אפרסמון וסלריכדי לצרוך קטניות לא חייבים כל הזמן לאכול תבשילים כבדים. אפשר גם לשלב עדשים בסלט קליל, מזין וטעים, שייקח לכם חצי שעה להכין
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים בסיר קטן את העדשים עם 1.5 כוסות מים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כ-25 דקות עד שהעדשים רכות. מסננים ומצננים. 2 חותכים לפרוסות דקות את האפרסמון, הסלרי והבצל הסגול, ומערבבים עם העדשים. 3 מתבלים בשמן זית, לימון, מלח ופלפל.
4 ליה שומרון פינדר היא בוגרת בית הספר Natural Goutmet Institute בניו יורק, מחברת הספר "פשוט לבשל בריא", מגישת טלוויזיה ("מתכון בטוח"), מרצה ומנחת סדנאות בישול בריא.
>> בשבוע שעבר הכנו חמין צמחוני |