1 מאדים במחבת גדולה את שמן הזית, הגזר, הסלרי, ליבות הבצלים, השקדים, הפטרוזיליה, הכוסברה והבורגול. אחרי 5 דקות מוסיפים את התבלינים, מערבבים ומניחים בצד.
2 מאדים את הבצלים כ-20 דקות בסיר אידוי, עד לריכוך מינימלי שיאפשר להפריד את עלי הבצל זה מזה.
3 ממלאים כל עלה בצל בכף מהמילוי ומניחים בסיר בינוני.
4 מערבבים את חומרי הרוטב בקערה.
5 שופכים את הרוטב על הבצלים הממולאים, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-20 דקות, עד שהרוטב מסמיך מעט.
6 מעטרים בגרגירי רימון, שמן זית ופטרוזיליה ומגישים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!