סלט עדשים וטופוסלט צמחוני וטבעוני שהוא ארוחה שלמה. גם בריא, גם טעים וגם דיאטטי - החיים הטובים שלכם מתחילים עכ-שיו
מיכל נוי
| mako אוכל
| פורסם 07/04/13 09:10
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (1 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את העדשים בשלושת-רבעי כוס מים עד לריכוך מלא (בערך 20 דקות אחרי הרתיחה). 2 חותכים את הפלפלים והטופו לקוביות. 3 מעבירים את העדשים לצלחת עמוקה (אפשר כשהן עדיין חמות). מוסיפים שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון לפי טעם, ומערבבים. 4 מעטרים בפטרוזיליה ומגישים. הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
* מיכל נוי דיאטנית ברשת סטודיו C רעננה |