1 משרים אטריות אורז בקערה עם מים קרים למשך כשעה, עד שהן מתרככות.
2 מחממים שמן אורז בווק מעל להבה גבוהה, מוסיפים ביצים וטורפים (כמו בהכנת מקושקשת) עד שהביצים עשויות.
3 מוסיפים טופו ומקפיצים תוך כדי טלטול הווק 2-3 דקות, עד שהטופו משחים מעט. מוציאים לקערית בעזרת כף מחוררת.
4 מלהיטים שוב את הווק ומוסיפים גזר. מקפיצים כדקה ומוסיפים נבטי שעועית וכרוב. מקפיצים תוך טלטול הווק כשתי דקות ומוסיפים בצל ירוק לדקה. מעבירים את תכולת הווק לקערה (הקפידו להשאיר מעט שמן בווק).
5 מלהיטים שוב את הווק ובמידת הצורך מוסיפים שמן. מסננים את האטריות, מוסיפים לווק ומקפיצים 3-2 דקות.
6 מתבלים את האטריות ברוטב פאד-תאי, הוי סטיר ושלושת סוגי הסויה. מערבבים מספר שניות עד שהאטריות נעטפות ברוטב. מוסיפים את הביצים, הטופו והירקות שהקפצנו ומקפיצים יחד כדקה.
7 מעבירים את הפאד-תאי לקערות הגשה, מפזרים מעל בוטנים וכוסברה או בזיליקום ומניחים בשולי כל צלחת רבע לימון. אוכלים מיד.
גיוונים:
* מחליפים את הטופו ב-300 גרם רצועות חזה עוף.
* לגרסה טבעונית: מוותרים על הביצה.
* לגרסה ירוקה: מעשירים את המנה בכוס אפונת שלג, שעועית ירוקה או ברוקומיני (ואפשר גם לשלב את שלושתם).
>> בפעם שעברה הכנו לביבות תירס תאילנדיות
>> כל המתכונים לחגים