טופו מוקפץ עם פלפלים ופטריותכמה כיף לגלות שאם מצליחים להיות סבלניים ומניחים לטופו לשרות שעתיים במרינדה - מקבלים מוקפץ צמחוני שהוא לא רק טעים אלא נהדר ממש
אינס שילת ינאי
| mako אוכל
| פורסם 02/03/10 07:05
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
המצרכים :למשרה הטופו:
לתבשיל:
אופן ההכנה:1 המשרה: מערבבים היטב את חומרי המשרה עם רצועות הטופו ומשרים לשעתיים לפחות. 2 מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים את רצועות הטופו כ-5 דקות. מערבבים מדי פעם עד שמגיעים לדרגת הצלייה הרצויה. 3 מוסיפים את הפלפלים ומקפיצים יחד כ-4 דקות. מוסיפים את השום והפטריות, מערבבים, מוסיפים את התבלינים ואת רוטב הטריאקי ושמן השומשום ומקפיצים כ-3 דקות נוספות. לבסוף מוסיפים את השומשום. מגישים חם. >> לכל הטיפים שלנו |