1 קולפים את תפוחי האדמה ומיישרים אותם לצורת קובייה מאורכת. 2. פורסים לאורך לפרוסות ואחר כך לרצועות. 3. בסיר גדול מביאים לרתיחה 2 ליטר מים עם מלח. 4. מוסיפים את רצועות תפוחי האדמה, מביאים לרתיחה ומבשלים 5 דקות. 5. מוציאים את תפוחי האדמה מיד, ומעבירים לקערה גדולה עם מי קרח להפסקת הבישול. 6. מסננים ומניחים על מגבת להתנקז מנוזלים, לפחות ½ שעה. 7. מחממים בסיר שמן עמוק ומטגנים עד שהצ'יפס מזהיב. 8. מוצאים מהשמן לקערה עם נייר סופג וממליחים. 9. מגישים עם רטבים.