המצרכים (4 מנות):
לסלט:
אופן ההכנה:1 בסיר גדול מרתיחים מים עם כפית מלח. חולטים את הבצלים כ-7 דקות ומוציאים למסננת. 2 מרתיחים שוב את המים ומבשלים בתוכם את החיטה כ-10 דקות. מסננים ומצננים. 3 מערבבים את החיטה עם פטרוזיליה, נענע, לימון כבוש, שמן זית, מלח ופלפל (אם רוצים אפשר להוסיף שום). 4 משמנים סיר רחב. מפרידים את הבצל וממלאים כל עלה בכף גדושה של מילוי. מניחים בסיר עם התפר כלפי מטה, וממשיכים כך עם יתר עלי הבצל לקבלת שכבה צפופה של ממולאים. 5 יוצקים לסיר מיץ גזר ומוסיפים מים לכיסוי במידת הצורך. מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה. מכסים ומבשלים כ-15 דקות. 6 מורידים את המכסה ומצמצמים את הרוטב במידת הצורך. 7 מערבבים את כל חומרי הסלט ומתבלים. מגישים לצד הממולאים. >> בשבוע שעבר הכנו עם נוף כדורי עוף מטוגנים |