תפוחי אדמה מעוכיםכמה שנים אחרי שטרנד תפוחי האדמה המעוכים, או הדרוסים, נכנס לחיינו, כבר אפשר להכריז: זאת הדרך הכי טעימה להכין אותם |
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מכניסים את תפוחי האדמה לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה (מומלץ להמליח מעט את המים). מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים כ-20 דקות או עד שהם רכים (אפשר לנעוץ מזלג לבדיקה). 2 מחממים תנור ל-180 מעלות. 3 מסדרים את תפוחי האדמה על תבנית מרופדת בנייר אפייה ומועכים אותם בעזרת תחתית של כוס. 4 מערבבים בקערה שמן זית, שום, מלח, פלפל שחור, צ'ילי גרוס, עלי תימין וקליפת לימון מגוררת. 5 שופכים את השמן המתובל על תפוחי האדמה המעוכים וצולים 20-30 דקות, עד להזהבה יפה. ממליצים לגלול בטיקטוק של יעל קצב לעוד מתכונים מעולים תפוחי אדמה מעוכים של יעל קצב | צילום: יעל קצב, mako אוכלבתיאבון! |