1 מטגנים כל ירק בנפרד עד שהוא מזהיב לבלונד, מסננים מן השמן ומניחים על נייר סופג.
2 הרוטב: מוזגים את השמן לסיר ומוסיפים את הפלפלים הירוקים. מציתים להבה בינונית בכיריים ומאדים עד שצבע הפלפלים מבהיר ונוצרות סביבם בועיות שמן זעירות.
3 מוסיפים את השום הקצוץ, מערבבים וממשיכים לאדות עוד כ-15 שניות.
4 מוסיפים את תרכיז העגבניות ומערבבים כ-20 שניות.
5 מוסיפים את העגבניות הקצוצות ואת המלח ומביאים לרתיחה. בינתיים מחממים תנור ל-220 מעלות.
6 מוסיפים כוס מים ומביאים שוב לרתיחה.
7 מכבים את האש ומוסיפים את הירקות המטוגנים. מוודאים שהרוטב מכסה את כולם.
8 מכניסים לתנור (ללא מכסה) וצולים עד כ-20 דקות, עד שהרוטב מסמיך.
*מומלץ להגיש עם טחינה