1 מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר, והצ'ילי ומטגנים לדקה נוספת. 2. מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מתבלים בעזרת הקארי, הכורכום, והפלפל וממשיכים לטגן לעוד מספר דקות תוך כדי ערבוב. 3. מוסיפים את העדשים, מטגנים למשך מספר דקות תוך ערוב מתמיד. מכסים את התבשיל במים ומכסים את הסיר לבישול על להבה נמוכה למשך כשעה וחצי. תוך כדי בישול פותחים את הסיר ומערבבים מעת לעת. 4. לאחר כשעה וחצי טועמים, מתבלים במלח ומשלימים טעם על פי הצורך. לקראת ההגשה, מוסיפים לתבשיל את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם.