1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2 בינתיים, מקרצפים את תפוחי האדמה וחותכים אותם לשמיניות, עם הקליפה. מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית מרופדת נייר אפייה, זולפים עליהם מעט שמן זית ומתבלים במלח ובפלפל, מערבבים ומכניסים לתנור ל-35 עד 45 דקות, תלוי עד כמה אתם רוצים שהתפודים ישחימו. מערבבים לפחות פעם אחת תוך כדי האפייה.
3 מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב בקערה. כשתפוחי האדמה מוכנים מעבירים אותם בזהירות אל קערת הרוטב ומערבבים. מפזרים מעל שומשום קלוי ומגישים מיד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!