תבשיל פתיתיםכמה תוספות קטנות הופכות את הפתיתים למאכל מעניין ומעודן |
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מבשלים את הפתיתים במי מלח לפי הוראות היצרן, ומסננים. 2 במחבת רחבה מחממים היטב את השמן עם המרווה, השום והתימין. מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן. 3 מוסיפים את החומוס והפתיתים ומטגנים תוך ערבוב כשלוש דקות. 4 מוסיפים את מיץ הלימון, כורכום, מלח ופלפל ומבשלים יחד עוד שתי דקות. 5 מסירים מהאש ומוסיפים את הכוסברה הקצוצה. 6 מגישים עם קציצות עוף וכרובית של אהרוני. |