המתכון הכי קל לצ'יפס בתנוריש כל מיני מתכונים לצ'יפס בתנור, אבל יש רק אחד שהוא עד כדי כך פשוט. מה הסוד? ניעור קצר ואינטנסיבי של התפודים בסיר. טוב, ויש עוד סוד קטנטן אחד
צילום: שרון ברקוביץ, BERKO MADE
|
המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות במצב של אפייה מלמעלה ומלמטה (לא גריל). 2 מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים למקלות עבים. מבשלים במים כ-3 דקות אחרי רתיחה. 3 מסננים את תפוחי האדמה, מחזירים ומשאירים בסיר הפתוח להתקרר כמה דקות, עד שמפסיקים לעלות אדים מהסיר. מכסים את הסיר ומנערים היטב. 4 פותחים את המכסה ומוסיפים לסיר את אבקת האפייה והשמן. מחזירים את המכסה ומנערים שוב. 5 מעבירים את תפוחי האדמה לתבנית מרופדת נייר אפייה, וממליחים. 6 צולים בתנור החם כ-15 דקות, הופכים את תפוחי האדמה וצולים עוד 15 דקות, עד שהצ'יפס זהובים מכל הצדדים. חוששים מאבקת האפייה? אפשר להכין את המתכון בלעדיה, ורק להאריך את הזמן של הצ'יפס בתנור.
לעוד סרטונים של מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית חפשו את BERKO MADE בפייסבוק או באינסטגרם בתיאבון! |