מרק מיסו וירקותבמרק הזה יש רכיבים עם שמות של ארצות רחוקות, ובכל זאת לוקח פחות מחצי שעה להכין אותו. לא סיבה נהדרת לנסות?
צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
|
את המרק הזה אני אוהבת במיוחד, ולכן כל כך שמחתי לגלות שהוא ממש פשוט וקל להכנה.
המצרכים (5 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים את הבצל והירקות כ-5 דקות, מוסיפים את המים ואצת הקומבו ומביאים לרתיחה. 2 מוציאים את אצת הקומבו מהמים וזורקים. 3 מבשלים על להבה נמוכה. מוסיפים את המיסו דרך מסננת צפופה. מוסיפים גם את אצות הוואקמה ומבשלים כ-5 דקות נוספות. 4 יוצקים את המרק לצלחות הגשה ומוסיפים בכל קערה טופו ובצל ירוק. המצרכים באדיבות "מזרח ומערב יבוא ושיווק בע"מ" >> בשבוע שעבר הכנו מרק נקניקיות עם אפונה ופלפלים בצ'ילי מתוק |