1 מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומשמנים תבנית לחם (או 2 תבניות אינגליש קייק קטנות חד פעמיות).
2 בקערה גדולה מערבבים ביחד את הקמח, הסוכר, אבקת האפייה והמלח. מוסיפים את הבירה והדבש ומערבבים בצורה מינימלית, רק עד איחוד החומרים. ככל שתערבבו יותר את הבלילה, כך הלחם יצא קשה יותר.
3 מעבירים את הבלילה לתבנית ואופים 50-60 דקות, עד שהחלק העליון מזהיב וקיסם הננעץ במרכז הלחם יוצא יבש (כדאי להתחיל לבדוק כבר אחרי חצי שעה). מצננים לפני שפורסים.