שווארמה טבעוניתבא לכם על שווארמה, אבל עם אפס נקיפות מצפון? הנה התשובה: שווארמה מסייטן בטורטייה מקמח מלא, עם הרבה תבלינים שיסעירו לכם את הפה. פחות מרבע שעה עבודה וזה שלכם
יח``צ: מיטל שפר
|
המצרכים :
לתערובת התיבול:
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל חומרי תערובת התיבול. חותכים את הסייטן לרצועות ומשרים בתערובת התיבול למשך חצי שעה, כדי שיספוג טעמים. 2 מטגנים את רצועות הסייטן בשמן זית כדקה, מוסיפים את הבצל המטוגן ומורידים מהאש. 3 פורסים את הטורטייה. מורחים טחינה, מסדרים את הסייטן במרכז, מוסיפים את הירקות ומגלגלים. 4 חוצים את הטורטייה במרכז. 5 כדי להפוך אותה לקריספית - מורחים על הטורטייה מעט שמן זית ומכניסים ל-5 דקות לתנור שחומם ל-220 מעלות. המתכון באדיבות הבר קיימא, בר מסעדה טבעוני, המשביר 22, תל אביב.
|