המצרכים (8 מנות):
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל החומרים היבשים בקערה (למעט 2 כפות הסוכר). בנפרד, מערבבים את כל החומרים הרטובים. מוסיפים לקערה של הרטובים את החומרים היבשים, במינימום ערבוב. 2 חותכים את הפרי לקוביות קטנות, מוסיפים לקערה ומערבבים רק עד שהוא מתאחד בבלילה. 3 מעבירים לתבנית אינגליש קייק משומנת קלות ומפזרים מלמעלה את הסוכר ששמרנו בצד. אפשר לקשט בעוד פרוסות פרי. >> והנה מתכונים מעולים לעוגת תפוחים 4 אופים 30-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות. אחרי 30 דקות של אפייה נועצים קיסם ובודקים אם הוא יוצא יבש. אם לא, אופים עוד 5-10 דקות. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |