קראמבל דלעת, עם גרגרי חומוס וגרעיני חמנייהקראמבל - הגרסה המלוחה. מעולה כתוספת או כמנה בפני עצמה, קרה, חמה או אפילו פושרת. גם טעימה, גם משביעה וגם בריאה
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (4 מנות):
לקראמבל:
אופן ההכנה:1 קולפים את הדלעת וחותכים לקוביות בגודל 2X2 ס"מ. מערבבים בקערה עם שמן זית ותבלינים. מסדרים בשכבה אחת, בצפיפות, בתבנית קטנה.2. אופים בחום של 200 מעלות, כ-45 דקות, עד שהדלעת רכה (נועצים מזלג ובודקים) ומזהיבה מעט. בינתיים מערבבים את כל חומרי הקראמבל.3. כשהדלעת מוכנה, מפזרים בין הקוביות את גרגרי החומוס (הדלעת מתכווצת מעט באפייה ונוצרים מרווחים). מפזרים מלמעלה את הקראמבל. מחזירים לתנור ל-15 דקות נוספות. מגישים חם, פושר או בטמפרטורת החדר. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות. |