עוגת סילאן טבעוניתמשתדלים להפחית במוצרים מן החי? עוגת סילאן טבעונית (וגם פרווה) היא התחלה מצוינת, מבושמת וטעימה במיוחד. מערבבים, יוצקים לתבנית וקדימה לתנור
צילום: דניאל לילה, על השולחן
|
המצרכים :מרכיבים:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית. 2 מערבבים קמח, סוכר, אבקת אפייה, קינמון, ציפורן וג’ינג’ר בקערה גדולה. 3 מערבבים בקערה אחרת רסק תפוחים, שמן קנולה וסילאן. 4 יוצקים את תערובת הסילאן לתערובת הקמח ומערבבים לתערובת אחידה. יוצקים לתבנית ומחליקים. 5 אופים 35-30 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. 6 העוגה הטבעונית תישמר מכוסה מחוץ למקרר עד 3 ימים. >> חוגגים? טיפים לקישוט עוגה |