מרק פטריות עשיר עם בצל, תימין וקשיומרק מעולה, עם כל סוגי הטוב שאפשר לדמיין וטעם עשיר ומפנק
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מטגנים בסיר בינוני את הבצל בשמן הקוקוס 15 דקות על אש בינונית. מוסיפים מעט מים, שהבצלים לא יידבקו. 2 מוסיפים את השום והפטריות ומבשלים עוד 10-15 דקות. מוציאים כוס מהתערובת ושומרים בצד. 3 ממליחים את הפטריות והבצל שבסיר ומוסיפים את התבלינים והמים. 4 מערבבים את קמח האורז עם 1/4 כוס מים ומוסיפים למרק. מחממים על אש נמוכה 15 דקות ומסירים מהאש. מוציאים את עלי הדפנה וגרגרי הפלפל האנגלי. 5 טוחנים במעבד מזון את הקשיו עם הפטריות והבצל ששמרנו בצד וכוס מים, עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד. 6 מוסיפים את תערובת הקשיו למרק ומערבבים. 7 מוסיפים את המיסו וטועמים. מוסיפים תבלינים לפי הצורך, אבל לא מחממים שוב (אם מחממים – נמנעים מלהגיע לרתיחה). מגישים חם. * המתכון באדיבות ברפוד - המרכז לחיים בריאים, חובבי ציון 52, תל אביב, טלפון: 077-9009999 הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |