אוכל
אוכל

אורז פרסי ליגה

אורז פרסי אמיתי, כזה עם שכבת תפוחי אדמה צרובה יפה מלמעלה, תמיד נתפס אצלנו כמשהו שמצליח רק לאחרים. אצלנו איכשהו תמיד הכל התחרבש במעבר מהסיר למגש, אם לא קודם. עד שהגיע המתכון הזה

| ספר המטבח של לייזה פאנלים, הוצאת מודן | פורסם  10:28 
אורז בסגנון פרסי (צילום: חגית ביליה וגיא בהר, ספר המטבח של לייזה פאנלים, הוצאת מודן )
צילום: חגית ביליה וגיא בהר, ספר המטבח של לייזה פאנלים, הוצאת מודן