המצרכים :
אופן ההכנה:1 מערבבים את כל החומרים היבשים (קמח, סודה לשתייה, סוכר חום ומלח) לתערובת אחידה. 2 מוסיפים את החומרים הרטובים (חלב צמחי, תמצית וניל ושמן) ומערבבים לבלילה אחידה ללא גושים. 3 מחממים מחבת טפלון עם מעט שמן או מרגרינה בטעם חמאה. כשהמחבת חמה יוצקים מהבלילה בעזרת מצקת. מטגנים בלי לגעת עד להופעת בועות קטנטנות מסביב, ואז הופכים. מטגנים עוד חצי דקה ומעבירים לצלחת. הערות ושדרוגים: * לא לדאוג, הפנקייק הראשון אף פעם לא מצליח. * כדי להפוך את הפנקייק ליותר מעניין אפשר להוסיף לבלילה כף של חמאת בוטנים/ממרח אגוזים/ ממרח קשיו, או לחלופין נטיפי שוקולד פרווה. * אפשר לקשט בסירופ מייפל וטבעות בננה, כמו בתמונה, או בסירופ שוקולד חם וקצפת מקרם קוקוס. |